Yli 100€ tilaukset ilmaisella toimituksella!

Tilaa arkisin ennen klo 15:30 niin lähetämme varasto-tuotteet samana päivänä matkaan. Kaiverrettavat tuotteet viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Luo tunnus verkkokauppaamme niin saat parhaimmat alennukset!

Valuutta: EUR

Muumi-tuotteet

  Selaa tuoteryhmiä

Muumi-Moomin-Muumi-korut-ja-kellot.jpg
Muumit

Muumi on suomenruotsalaisen kirjailijan ja taiteilijan Tove Janssonin luoma satuhahmolaji. Yksi tunnetuimmista muumihahmoista on Muumipeikko, joka asuu huolettoman ja seikkailunhaluisen muumiperheensä kanssa Muumitalossa Muumilaaksossa. Muumipeikon hahmo syntyi Janssonin mielikuvituksessa jo 1930-luvulla. Ensimmäinen piirros muumista syntyi Janssonien kesäpaikan ulkohuussin seinälle. Alkuvaiheissaan muumit olivat pelottavia olentoja, mustia ja punasilmäisiä. Muumikirjojen myötä ne muuttuivat ystävällisiksi hahmoiksi. Muumit viestivät harmoniaa. Vaikka muumimaailma onkin perusturvallinen, sen asukkaille tapahtuu välillä jännittäviä asioita, jotka ovat kertomisen arvoisia.

Muumit asuvat Muumilaaksossa Muumitalossa. Muumiperheeseen kuuluvat Muumipeikko sekä hänen äitinsä Muumimamma ja isänsä Muumipappa, sekä perheen ottolapsi Nipsu. Muumilaakson asukkaisiin kuuluvat myös muun muassa Niiskuneiti, Mymmeli, Pikku Myy, Niisku, Vilijonkka lapsineen, Nuuskamuikkunen, Mörkö, Hemuli ja Haisuli. Vaatteita muumit eivät käytä, tosin Muumimamma pitää aina yllään esiliinaa ja Muumipappa päässään silinterihattua.
Kuitenkin uimarannalla käydessään muumit pukeutuvat uimapukuihin.

Perhekeskeisyys ja toisista välittäminen ovat muumimaailman ydin.

Muumit olivat lastenkirjojen hahmoiksi aikanaan boheemeja, joille palmuviini ja tupakanpoltto olivat tuttuja. He elivät luonnonläheisesti, olivat sallivaisia muunlaisia eläväisiä kohtaan ja ihastuneita Muumimamman keitoksiin.


Näytetään tuotteet 1-60 / 91

Lahjakortti